torsdag 17. mars 2011

Huslydkveld

I går arrangerte 3C+3D huslydkveld på Tomb. Det er en tradisjon som er like gammel som denne skolen - da min bestefar gikk her for 70 år siden hadde de også huslydkvelder, selv om formen ikke var helt den samme. Under tema-uka forrige skoleår, da Tomb feira 70års-jubileum, fikk vi lese litt fra et referat fra en huslydkveld det første skoleåret. Da samla elever og ansatte seg i peisestua, hørte på høytlesning, andakt og musikkinnslag, og så sang de sammen.

Mye har forandra seg siden den gang - for eksempel samler huslydkvelden en god del flere folk nå. I går var det nesten fullsatt matsal, samt publikum i Hålen og i trappa fra Hålen ned i matsalen. Programmet var også litt annerledes.

Huslydkvelden var lagt opp som en gallakveld med utdeling av ærespriser til årets hedersgjester, årets par, årets solstråle, årets offer, årets grimase, årets fraværende og årets gentleman. Vi hadde selvfølgelig fått tak i diverse celebriteter til å dele ut disse prisene(bl.a. Anna Anka, Knut Jørgen Røed Ødegård, Charter-Svein, Tina og Bettina) sammen med noen av våre kjære lærere. Selv var jeg Kari-Mette - den småstressa, surrete og veldig ivrige informasjonslederen vår - som delte ut prisen for Årets Par sammen med Anna Anka.

Mellom kåringene var det pauseinnslag: Reklamefilm, tryllekunster, film fra Kenyaturen og fra Russe-kick-off. Noen hadde gjort en fantastisk innsats med media: filmer til pauseinnslag, nominasjonsfilmer, og lyder i det folk gikk opp og ned fra scena osv. Jeg er imponert.

Det var utrolig gøy å være med på denne kvelden, og tilbakemeldingene har vært veldig positive :) Følg med på http://www.tomb.no/ , der kommer det sikkert ut bilder etter hvert!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar