mandag 5. desember 2011

Streik og sari (og snart safari)

Nepal fortsetter å by på helt nye, fantastiske opplevelser hver eneste dag. I går ble vi overrasket av en liten bryllupsseremoni midt i den vanlige søndagsgudstjenesta. I dag var det streik.

Streiken innebar at alt av butikker og boder var stengt, ingen offentlig transport gikk, og det var demonstrasjoner i gatene. For Ellen Sofie og meg betydde det en ekstra rolig gåtur til Huset (jobben), siden det ikke var noen biler i gatene, og alle folka var samla i demonstrasjoner andre steder enn der vi gikk, og en ekstra koselig arbeidsdag fordi alle jentene var hjemme siden skreddertrenerskolen også var stengt.

For Anna Reidun og Amelí betydde det å bli hjemme en dag, fordi de ikke fikk noen buss til jobben. Dermed er rommene våre plutselig veldig reine og ryddige. Tusen takk!
Siden vi hadde masse tid til overs etter engelsktime og dalbhatkoking/-spising,  fant jentene ut at de skulle prøve å presse oss inn i sariene deres. Blusen var veldig trang, men ellers var det kjempegøy!
... og så måtte vi selvfølgelig danse. Bollywood next!

Over til siste punkt på overskrifta: Safari! Hvis ikke streiken fortsetter lenge, reiser vi til Chitwan til helga. Der er det en nasjonalpark som bl.a. tilbyr safari fra elefantryggen.

Namasté!


3 kommentarer:

  1. Fiine:)
    Vil også på safari.. Kose dere!!

    SvarSlett
  2. kuult! :) verkar som om du har det bra der nede! ;)
    kjekt å finne blogg :)

    SvarSlett
  3. Hei!

    Kjempe moro å lese om hvordan du har det. Høres kjempe moro ut.

    Leste gjennom mange av de gamle innleggene dine, sikkelig god stemning å tenke tilbake på alle åra på Tomb. (fikk noen tårer i øyekroken, og veldig mange latterkramper.)
    Ganske sært igrunn å sitte på rommet aleine å ha latterkrampe. :P

    Gleder meg til å se deg igjen!

    SvarSlett